szerda, február 20, 2019
Text Size
Teszt

A tesztek segítségével a fogyasztók vásárlói magatartását szeretnénk tudatosabbá tenni. A tesztek a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság laborjaiban készülnek, azok eredményével a fogyasztók képet kapnak a tesztelt termékek biztonságáról, fő jellemzőiről.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Piacfelügyeleti Főosztályának Műszaki osztálya összefoglaló jelentést tett közzé a kézilámpák és akkumulátoros tölthető lámpák laboratóriumi vizsgálattal egybekötött piacfelügyeleti ellenőrzéséről mintavétellel egybekötött ellenőrzéséről. Az összehasonlító eredményeket is tartalmazó jelentés ide kattintva tekinthető meg.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Szolgáltatás-ellenőrzési Főosztályának Fogyasztóvédelmi osztálya összefoglaló jelentést tett közzé a probiotikus étrend-kiegészítők mintavétellel egybekötött ellenőrzéséről. Az összehasonlító eredményeket is tartalmazó jelentés ide kattintva tekinthető meg.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Piacfelügyeleti Főosztályának Könnyűipari és Vegyipari Osztálya összefoglaló jelentést tett közzé az öltözék-kiegészítő termékek és apróbb divatcikkek azoszínezék tartalmának laboratóriumi vizsgálatáról, valamint azzal egybekötött piacfelügyeleti ellenőrzésről. Az összehasonlító tesztek eredményeit is tartalmazó jelentés ide kattintva tekinthető meg.

3. oldal / 3

<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>