szerda, február 20, 2019
Text Size
Otthon

Barkácsolás, szomszédjaink akár minket is érintő közüzemi tartozásai, lakberendezés – itt található minden olyan, otthonunkkal kapcsolatos cikk, mely hasznos, praktikus tanácsokkal látja el a fogyasztókat.

Otthon

Nem ritkán fordul elő életünkben, hogy kisebb, egyszerű javításokat odahaza elvégzünk egy adott terméken, mondván, nincs értelme vele a kereskedőhöz vagy a szervizhez fordulni. De mi van akkor, amikor ezután sem működik az adott dolog, vagy csak rosszabb lesz a helyzet, mint előtte? Mi történik, ha a kereskedő a beavatkozásunk miatt elutasítja igényünket?

Bővebben...

A bankbetéteknél nagyobb haszonnal kecsegtet a lakás-előtakarékosság, ami állami támogatást és kedvező hitellehetőséget is nyújt, feltéve, ha legalább négy évig gyűjtöttük a pénzünket.

Bővebben...

A könyvekre és az olvasásra sokan keresztet vetettek az utóbbi években, de szerencsére nem váltak be ezek a jóslatok. Bár az olvasási szokások átalakultak a digitális folyóiratok és az internet hatására, de ezek mellett a könyvek varázsa sem halványul. Az olvasni szeretők otthonában továbbra is fontos a kényelmes olvasósarok kialakítása.

Bővebben...

Alábbi esetünkben a feltételhez kötött jótállás kiváló példájával szembesülhetett a fogyasztó. Szerencsére nem hagyta magát és jogait korlátozni, végül neki lett igaza.

Bővebben...

8. oldal / 8

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>