szombat, február 16, 2019
Text Size

A Fogyasztók Lapja készítőinek célja, hogy minél tudatosabb fogyasztók lépjenek fel a mindennapok jogügyletei során. Hírek, információk, tesztek, tippek és ötletek minden mennyiségben, melyek a fogyasztókat segítik és egyben védik.

Cikkek


Az építőipar, az élelmiszeripar, a kiskereskedelem, illetve az informatika területén működő cégeket érintik leginkább a szándékosan halasztott szállítói kifizetések az Atradius legfrissebb országjelentése szerint. A hitelbiztosítási, viszontbiztosítási és követelésbehajtási szolgáltatásokat nyújtó cég a szállítói hitelezés súlyának további növekedésére számít.

Bővebben...

A Zala Megyei Békéltető Testület ajánlásait 2011-ben nem teljesítő vállalkozások listája ide kattintva tekinthető meg.

A technika tárhódításának hála szinte bármi elérhető nappalinkból, egyetlen kattintással. Így akár árut is vásárolhatunk, szolgáltatást is rendelhetünk anélkül, hogy kitettük volna a lábunkat a házból. Ezzel együtt természetesen nemcsak az egyszerűség és gyorsaság, hanem bizonyos veszélyek is járnak. Bővebben...

Meglehetősen gyakori azon békéltető testületi eljárások száma, melynek során termékbemutatókkal kapcsolatban merülnek fel, igen komoly anyagi problémái a fogyasztóknak. A termékbemutatók során elsősorban az idősebb generáció a célközönség, mely különösen kiszolgáltatottnak minősül ezen körben is. Bővebben...


A békéltető testületek ügyei közül statisztikai adatok szerint előkelő helyen állnak az utazási szerződéssel kapcsolatos jogviták. Nézzük, melyek azok a kérdések, melyek számtalanszor elhangzottak különböző formában a békéltető testületek előtt, és mire kell figyelni szerződéskötéskor, utazáskor.

Bővebben...

További cikkeink...

8. oldal / 9

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Napi Tipp

1. Mindig kérjük el a blokkot!

Ha később ugyanis a termék meghibásodik és szavatossági-jótállási igényt szeretnék a forgalmazóval szemben érvényesíteni, akkor a vásárlás tényét a blokkal tudjuk igazolni.

MEGNÉZEM

Szavazás

Részt vett-e valaha termékbemutatón?