szombat, február 16, 2019
Text Size

A Fogyasztók Lapja készítőinek célja, hogy minél tudatosabb fogyasztók lépjenek fel a mindennapok jogügyletei során. Hírek, információk, tesztek, tippek és ötletek minden mennyiségben, melyek a fogyasztókat segítik és egyben védik.

Cikkek

altKolléganőm telefont kapott, kapta magát ,szaladt,csak annyit bírt mondani hogy telefonált a gázszerelő,azonnal érjen haza, mert  most van húsz perce a rég áhított beavatkozásra.

Bővebben...

altTovábbra is sok panasz érkezik a Pest Megyei Békéltető Testülethez a kispénzű, kiszolgáltatott embereket megcélozó, nekik gyors "kölcsönt" ígérő fogyasztói csoportok miatt.

Bővebben...

altBudapest, 2013. augusztus 14., szerda (MTI) – Egyre többen fordulnak a Budapesti Békéltető Testülethez (BBT), ez az alternatív fogyasztóvédelmi vitarendezési fórum ismertségének növekedését jelzi – hangsúlyozta Baranovszky György elnök szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón. Bővebben...

alt2013. szeptember 2-án Budapesten került megrendezésre a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége és a Budapesti Békéltető Testület közös szervezésében „A békéltető testületek és a fogyasztóvédelmi civil szervezetek feladatai, megváltozott szerepük a fogyasztóvédelemben" című országos konferencia. A rendezvény aktualitását adta, hogy a hazai békéltető testületek egyre fontosabb szerepre tesznek szert a fogyasztóvédelmi jogalkalmazásban, ismertségük és elismertségük pedig nő mind a fogyasztók, mind a vállalkozások körében. Bővebben...

altA Budapesti Békéltető Testület a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény (Fgytv.) alapján végzi legfőbb feladatát: célja a fogyasztó és vállalkozás közötti jogviták (fogyasztói jogvita) bírósági eljáráson kívüli rendezése elsősorban egyezség elérése által, ennek hiányában pedig az ügyben döntés hozatala gyors, hatékony és költséghatékony módon.

Bővebben...

További cikkeink...

5. oldal / 9

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Napi Tipp

1. Mindig kérjük el a blokkot!

Ha később ugyanis a termék meghibásodik és szavatossági-jótállási igényt szeretnék a forgalmazóval szemben érvényesíteni, akkor a vásárlás tényét a blokkal tudjuk igazolni.

MEGNÉZEM

Szavazás

Részt vett-e valaha termékbemutatón?