kedd, december 18, 2018
Text Size

A Fogyasztók Lapja készítőinek célja, hogy minél tudatosabb fogyasztók lépjenek fel a mindennapok jogügyletei során. Hírek, információk, tesztek, tippek és ötletek minden mennyiségben, melyek a fogyasztókat segítik és egyben védik.

Cikkek

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége kiemelt célja, hogy hozzásegítse a fogyasztókat jogaik érvényesítéséhez, ezért elektronikus brossúrát állított össze, amelyben békéltető testületi eljárásokkal kapcsolatos formanyomtatványok megfogalmazásában nyújt segítséget. Az ingyenes és gyors békéltető testületi eljárások igénybevételét elősegítő formanyomtatványok ide kattintva érhetőek el.

Kecskemét, Székesfehérvár, Debrecen, Miskolc – csak néhány azon megyeszékhelyek közül, amelyekből már több iskola is jelentkezett a Fogyasztóvédők Országos Egyesületének országos felhívására. Az Egyesület a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával „Fogyasztóvédelmi Nap”-ot tart az intézményekben. Ennek keretében az iskolák osztályai egymással versengve és játékosan sajátítják el az alapvető fogyasztóvédelmi ismereteket.

Bővebben...

altTovábbra is sok panasz érkezik a Pest Megyei Békéltető Testülethez a kispénzű, kiszolgáltatott embereket megcélozó, nekik gyors "kölcsönt" ígérő fogyasztói csoportok miatt.

Bővebben...

altKolléganőm telefont kapott, kapta magát ,szaladt,csak annyit bírt mondani hogy telefonált a gázszerelő,azonnal érjen haza, mert  most van húsz perce a rég áhított beavatkozásra.

Bővebben...

alt2013. szeptember 2-án Budapesten került megrendezésre a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége és a Budapesti Békéltető Testület közös szervezésében „A békéltető testületek és a fogyasztóvédelmi civil szervezetek feladatai, megváltozott szerepük a fogyasztóvédelemben" című országos konferencia. A rendezvény aktualitását adta, hogy a hazai békéltető testületek egyre fontosabb szerepre tesznek szert a fogyasztóvédelmi jogalkalmazásban, ismertségük és elismertségük pedig nő mind a fogyasztók, mind a vállalkozások körében. Bővebben...

További cikkeink...

4. oldal / 9

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Napi Tipp

1. Mindig kérjük el a blokkot!

Ha később ugyanis a termék meghibásodik és szavatossági-jótállási igényt szeretnék a forgalmazóval szemben érvényesíteni, akkor a vásárlás tényét a blokkal tudjuk igazolni.

MEGNÉZEM

Szavazás

Részt vett-e valaha termékbemutatón?