szombat, január 19, 2019
Text Size
Otthon Cikkek Napi apró egy ezresért....

Barkácsolás, szomszédjaink akár minket is érintő közüzemi tartozásai, lakberendezés – itt található minden olyan, otthonunkkal kapcsolatos cikk, mely hasznos, praktikus tanácsokkal látja el a fogyasztókat.

Az a picike szilikonféleség, ami a az orrunk és a szemüveg találkozását hivatott kiegyenlíteni.Amit egy még apróbb,miniatűr sróf rögzít a kerethez.Na, ez a kis alkatrész veszett el  a minap és ez a hiány hagyott piros nyomot az orromon.


Persze van megoldás, a látszerész, akinél akad ilyen pótalkatrész, méretben és formában ,kellő választékban ,sőt megfelelő célszerszám is ,ahogy ez joggal elvárható.Az üzlet üres, a hölgy készséges , csak az ár tűnik magasnak, ezer forint a beavatkozás ára. Világos, meg kell élni és az üzlet bérleti díja is folyamatosan emelkedik .Kár hogy a  kedves kuncsaft emlékszik arra hogy egy-két éve az efféle gyorssegély még ingyen volt vagy jelképesen kértek egy százast ,hogy neve legyen a félperces jótettnek. Félek ,a mai világba már nem fér bele a gesztus, a visszatérő vevőnek adható apró szívesség, barátságot erősítő viszonzást nem igénylő segítség. Kár érte, mert  legközelebb már a mosoly is eltűnik, azért sem lehet pénzt kérni.

Egyébként otthon levettem egy régi szemüvegről a kívánt műanyagdarabkát és ügyesen pótoltam a hiányosságot. De a hiányérzetem megmaradt.