szombat, január 19, 2019
Text Size
Világ Cikkek Lekésett karácsony...

Tekintettel arra, hogy a fogyasztóvédelemnek jelentős Európai Uniós háttere és nemzetközi vetülete van, itt szerepeltetjük azokat a nemzetközi híreket, melyek hazánk fogyasztóit is érintik.

alt34 ezer forintos ajándékutalvánnyal engesztelnék azokat az utasokat akiknek a járat késések és törlések miatt 12 órát kellett várakozniuk szenteste a londoni Gatwick reptéren - írja a Telegraph. 


Technikai okokból több december 24-i járatot is töröltek a brit Gatwick reptéren, ahol így utasok tömegeinek kellett esetenként akár 12 órát várakoznia a terminálokon. A reptér most ajándékutalványokkal szeretné kiengesztelni a szenteste otthonuktól távol ragadt utasokat.

"Sajnáljuk, hogy a törölt járatok miatt épp az ünnepek alatt kellett sok utasunknak csalódottan várakoznia" - nyilatkozta a reptéri vezetőség részéről Stewart Wingate, aki azt is elmondta, az egyenként nagyjából 34 ezer forint értékű utalványokat abban a reményben ajándékozzák az utasoknak, hogy kárpótolják őket az esetleges családi karácsonyozás elmaradásáért.

 forrás.hvg.hu